lørdag 31. juli 2010

Vinneren av navnekonkurransen


Da var dagen kommet for å kåre vinnernavnet på reisestolen. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har deltatt og kommet med så mange flotte navneforslag.
Det kom inn hele 62 forslag...!! Og alle var kjempebra., nesten for mange bra forslag med andre ord. Må innrømmet det var mange som var aktuelle. Det syns både min bedre halvdel og jeg. Det vi endte opp med var mest fordi det var enkelt, forklarer hva produktet er og er veldig fengende. Og selv om det ble ett engelsk navn til slutt likevel så hørtes det mye bedre ut enn det som ville blitt på norsk stolbjørn.. 

Men navnet vi endte på var
 "CHAIRBEAR" 

og den som kom mer navneforslaget var Miriam
Gratulerer så mye! 

Send meg en mail med navn og adresse og hvilken farge du vil ha på Chairbearen din. ubeleilig@hotmail.com 
Du kan velge mellom rød, brun, gul og blå:) Den stolen du får vil bli lik den på bildet som er den ferdige stolen jeg har utarbeidet:) De bildene fra konkurransen er de første jeg laget som ikke var helt ferdige eller "min" ide

Blogglisten

fredag 30. juli 2010

Give away hos meg


Siden det nærmer seg trekning på konkurransen og det fortsatt er sommer og jeg har passert 4000 besøk så tenkte jeg dra i gang en give away.
Jeg er så heldig å ha en tante som jobber for Libero og fra henne får vi ofte en del nyheter og varer fra Libero. 
Noen av disse varene vil jeg derfor dele med dere. Vi er kjempefornøyde med Libero produktene. Bleier så godt som salver og såper. Libero kom jo med en helt egen stelleserie for ikke lenge siden. Det finnes blant annet, babywash, bubble bath, baby oil, sink salve, stelleunderlag, engangssmekker, hand and face wipes, våtservietter, bleiesøppelposer, baby q-tips, shampo, lotion, creme til den lille og ammeinnlegg til mor. Bleiene er vi også fornøyde med, Libero er behagelig for gutten å ha på. Nå bruker vi bruker up & go på dagen, men vanlige bleier på natta og har knapt nok ingen lekkasjer eller ikke bleieutslett. 

På ferie i år prøvde vi svømmebleiene og de var utrolig kjekke å ha med og bruke. De holder ikke så godt på væsken men de til svulmer ikke opp som vanlige bleier i vann når babyen bader og det viktigste de holder møkka inni bleien så det ikke sjenerer andre badeturister. Vi har også brukt disse bleien på babysvømming og er kjempefornøyde. 

Du kan lese mer om Libero sine produkter på hjemmesiden www.libero.no
I håp om at det fortsetter å være litt sommer framover vil jeg derfor gi bort en pakke svømmebleier til en heldig vinner pluss litt stæsj fra Libero. en creme som er veldig bra for tørr hud, en baby olje, og en shampo og en pakke engangs stelle underlag:). Dette er hoved give awayen men jeg skal også lage to trøstepremier. 

Jeg trekker vinnerene 6.august
Husk å skrive navn elle e-post så jeg kan få tak i de som vinner

Du kan få 3 lodd i alt og for å delta gjør du følgende:

1. lodd. Kommenter  innlegget, fotelle gjerne hvilke produkter du er fornøyd med hos Libero 
2. lodd. Reklamere, linke til giveawayen på din egen blogg, facebook eller mail.
3. lodd bli følger av bloggen min, er du allerede følger så får du ett gratis lodd her:)   
Blogglisten

smokkeglede i posten


Skal si de er raske på navnesmokken.no! Fikk smokkene i posten allerede i går. Dagen etter jeg sendte info til HildeM. Tumb up. Og etter de var kokt og tørka var det en som gledelig testa de og var overhappy for tre splitter nye Aron smokker. Han klarte ikke velge hvem han ville bruke så alle tre ble med i senga:) Han satt å kikket på de, smakte på de, sutta på de, kikka på de og smilte. Utrolig søt var han. Skulle tro det var rene julaften. Og de var absolutt godkjente i allefall. Så tusen takk til navnesmokken og HildeM som hadde konkurransen jeg vant:) Her er det smokkeglede om dagen:) Ingen tvil om hvem som kommer til å ha de tøffeste smokkene i barnehagen nå nei:)
Blogglisten

torsdag 29. juli 2010

selger en stykk sony ericsson K810i som byggesett

du må bygge den sammen selv og jeg kan vel garantere at den ikke funker etter å ha forsøkt dette selv. Kan vel si det slik at du får med en mobil bøyd i lett vinkel og et batteri som passer perfekt i det bøyde dekselet. Skjermen kan ikke skrus på, og uansett hadde nok bildet vært helt ødelagt og det mangler opptil flere deler som vi håper Aron ikke finner. Førstemann til mølla

Nei, det er ikke Aron som har vært på fære, heller ingen bil som har kjørt over den eller noen som har mistet den i bakken. Det er helt og holdent min egen feil, mitt eget sinne som i ren frustrasjon slengte den i veggen, eller forsøkte å slenge den i veggen og traff sjenken i gangen. Derav den helt spesielle og fantastiske bøyen i batteri og deksel.. Og hvor kom sinnet fra kan man også spørre seg? Vel, som lyn fra klar himmel. går det virkelig an å bli såååååååå sint a?
Jo,da det går helt fint an har jeg funnet ut... og hvorfor kaste en fullt brukbar og nødvendig mobil i veggen, vel det var den jeg hadde i hånda når frustrasjonen meldte sin ankomst... 

Har ingen forklaring. Jeg er bare frk. Ubeleilig og var vel sinnsyk i gjerningsøyeblikket. Derfor måtte jeg nå bytte tilbake til den ubrukelige sony ericsson w6o0i som i forhold til k810i er i perfekt stand selv om man ikke kan ringe til den alltid. Og k810i som bare var delvis herpa før av min søte lille sønn er nå takket være meg selv totalt ubrukelig. Så ønsket til jul er vel klart allerede. Og jeg får bare slite med den teite mobilen jeg har for man høster som man sår og  kaster man en mobil i veggen ( eller prøver å kaste den i veggen) så får man bare innfinne seg med at den kanskje ikke virker etterpå.  Min egen lille straff er nå moblifrihet... Kanskje det egentlig blir en liten premie? og heller en frustrasjon til andre som vil ha tak i meg?... Men om dere vil ta kontakt med meg skriv ett brev eller send en mail. macen er enda utenfor faresonen. Snakker vi hormonella De Vill igjen? oh no. jeg som trodde hun hadde dratt på laaaaaaang ferie.. så feil kan man ta... hva kan jeg si, det hjalp jo litt å slenge den i veggen/ sjenken.... men hjalp ikke så mye etterpå da jeg skjønte at den var ødelagt...

ha en flott dag, med eller uten tlf.

Blogglisten

tirsdag 27. juli 2010

jeg vant jeg vant!! :)

Jaggu, vant jeg ikke navnesmokk konkurransen hos Hilde M.

Aron
valgte disse smokkene jeg. de var så tøffe.
Jeg som aldri vinner noen ting.. Men nå har jeg valgt ut 3 stk smokker til lillegutt og han er straks klar for barnehagen i august. Mangler bare merkelapper som jeg akkurat kom på at jeg må få bestilt snart også.
Det blir spennende med barnehage. Spent på hvordan gutten kommer til å reagere og om han trives eller ikke. Vel det går nok helt sikkert bra (hilsen en overbeskyttende, bekymrende mor he he)

konkurranse hos meg

Minner også om konkurransen jeg har på bloggen min. Det er fortsatt ikke for sent å komme med navneforslag. Trekningen er ikke før 31.juli. så det blir på lørdag. 


Blogglisten

konkurranse hos Hilde M. vinn stelleveske fra willvin

Hilde M med den flotte bloggen hilde M lykkelig med liten har en konkurranse der du kan vinne en utrolig flott stelleveske fra Willvin (svensk merke) Utrolige stilige og henige stellevesker og til og med en for pappaen. Trekning er 15.august. vil du lese mer om konkurransen og delta gå inn her

lykke til:) 
Blogglisten

mandag 26. juli 2010

From Antiparos with love






Da var vi plutselig hjemme igjen fra en utrolig koselig familieferie. Alt har gått strålende med guttungen. Aron har vært en englegutt og glist fra øre til øre siden vi dro fra Oslo. 
Han sov på flyet ned til santorini, han satt stille og fulgte med i taxien og gliste og lo og prata på vei til Thira og havna der vi skulle vente på båten til Paros. Han sovna igjen og sov til vi var på båten. På båten herja han vilt rundt og krabba og underholdt og leka og styra på. Alle gliste tilbake til han. Snakk om gledes spreder. Vel framme i paros tok vi taxi til en annen havn og tok ferje over til Antiparos. En god del timer etter vi forlot Oslo var vi fremme på den fantastiske øya Antiparos. 
Vi var absolutt ikke alene her. Mange nordmenn har funnet denne perlen av ei øy og en del kjendiser ferierte også her. Vi møtte på Tom Stiansen, Morten Abel og ryktene sa at Thomas Numme og familien skulle være her i disse ukene. Og sist men ikke minst selveste Tom Hanks var der.  min kjære gikk på han på havna for noen år siden, så at han har hus der er gammelt nytt tydeligvis) Noen påstod også at Madonna har hus her. Vi møtte bare på de to førstnevnte, forholdsvis opptil flere ganger. Og Aron visste og få oppmerksomhet også fra de. Hvem snur seg vel ikke når en liten blond, blåøyd, glisende, leende og blid gutt hyler så høyt han kan av begeistring og ler fordi vi sier hysj. En ny lek, hver gang vi sier hysj så ler han og hyler/ roper enda høyere. Fantastisk morsomt. Kanskje ikke alltid men. Det samme gjelder når vi sier nei så vi får finne noe annet å si.


Vi sjekket inn på Hotel Galini, Pavlos place. Det er noen kjente av min kjære som driver hotellet. Et koselig familiehotell med to stjerner. Helt greit. Toppen av lykke var at bestemor til Aron var her også og bodde vegg i vegg. Aron krabbet derfor avgårde hver morgen og banket på verandadøra til Bestemor og vekket henne. Det ble frokost på verandaen før vi dro på stranda. Der hadde Aron det som fisken i vannet. Han plasket, herjet, plukket stein, smakte på sand, vann, pinner og diverse han fant. Vi lot han smake på det meste men tok bort farlige ting og sneiper og søppel selvfølgelig. Etter herjing sov han i vogna på stranda og vi kunne ligge i sola og slange oss:) Herlig. Etter noen timer på stranda var det klart for å dra tilbake til hotellet, dusje og ta en siesta alle tre. Man blir sliten av sol og varme og det å ta en siesta kan virkelig anbefales. Så var det middagstid og slik gikk dagene. Siden det var en del familie her nede samtidig med oss var vi mange som spiste middag sammen. Ellers om forsøkte å møtes til middag. Ikke lett med flere forskjellige døgnrytmer og noen med barn, noen uten og noen voksne og noen ungdommer. Men vi fikk det til og kosa oss. Svigermor var som sagt her, ei venninne av henne, kusina til kjæresten min og barna hennes, onkelen til kjæresten og enda en kusine. Så vi var da en gjeng. Og flere kvelder fikk vi med barna barnevakt og kunne dra ut å teste utelivet. Ikke det at vi orket å holde ut så lenge men vi hadde det jo morsomt og dansa på baren og slo ut håret.

14 dager går rasende fort, plutselig skulle vi hjem igjen, selv om vi begynte å få temmelig hjemlengsel siste dagen og var litt sliten og lei sol og strand og varme og alt. Var hetebølge de dagene. Jeg lengtet også etter å kunne drikke vannet i springen, kaste dopapir i do, spise vanlig norsk grov mat og føle at jeg ble ren når jeg dusja. Gikk rundt med en konstant klissen/ klam følelse, akkurat som kroppen var seig hele tiden og aircondition er kanskje godt men man blir jo helt ødelagt i halsen og jeg våknet flere ganger av at jeg frøys på natta. 
Men herregud så kos og deilig vi har hatt det. Det var akkurat denne avkoblinga og avslappinga vi trengte. Aron hadde foreldre og folk rundt seg 24/7 og storkosa seg og vi har vel knapt nok sett han så blid noen gang til tross for at han alltid er blid. Vi foreldrene har pleid kjærligheten og slappet av. sovinga har gått veldig bra, vi har ikke vært så strenge på svinga og tatt det som det har kommet. Holdt han litt lenger våken og han har som et resultat av det sovet lengere men også våknet veldig tidlig. Men det har gått utrolig bra og vi har sovet lenge alle tre og ike minst tatt oss siestaer:) 

Antiparos anbelfales på det sterkeste, veldig bra for familier med små barn,  til tross for at Hellas krisa har ført til at det var utrolig dyrt der. Tett opptil norske priser og det var ganske heftig. Men det er rolig der, stille men også litt som skjer og ting man kan gjøre, deilige sandstrender, man kan dra på båttur, besøke grottene, og sitte på de flotte restaurantene på havna eller ved sunset og se solnedgangen. 


EN ting vi fikk veldig bruk for, uten å skryte på meg noe eller reklamere her nå altså men det var faktisk reisestolen jeg driver å syr. Hadde vi ikke hatt med den til 15 mnd gutten vår hadde vi slitt tror jeg for det å sitte i vogna hele tiden er ikke alltid populært. Han satt så flott i voksenstol og kosa seg. og den passa til de mange forskjellige stolene de hadde der nede. 
og ett annet tips til de som eventuelt skal til Hellas eller spania. Ta for guds skyld med bleier og ikke minst nok, for de bleiene der nede er sviedyre. En liten pakke pampers kosta 12 euro. altså 102 kr for ca 30 bleier...  ganske dårlig utvalg av barnemat og grøt har de også og grøten har visst en tendens til å være litt for mye sukret. Morsmelkerstatning fant ikke jeg men heldigvis drakk gutten vanlig melk blanda med litt kokt vann. 


Blogglisten

lørdag 10. juli 2010

God sommer


Da tar jeg sommerferie og den greske øya Antiparos venter. Gleder meg noe helt fantastisk. Skikkelig koselig familieferie. Skal bare kose meg med de to herlige gutta mine. tar derfor data, tv og mobilfri i 2 uker og skal nyte det. Ønsker dere en flott sommer og håper sommeren blir varm og koselig og fylt med mange gode minner. 

Når jeg kommer tilbake gleder jeg meg til å gå igjennom konkurransen og de flotte navne forslagene. Det er fortsatt ikke for sent å bli med i konkurransen. Les mer her om hvordan du kan bli med.
Sommerklem fra Wenche
Blogglisten

torsdag 8. juli 2010

Give away hos Wenche's hus og Hageliv


Give away hos meg
 Ikke meg Wenche altså:) men på bloggen til en annen trønder Wenche som heter  "WENCHE`S HUS OG HAGELIv".

Hun har en utrolig flott blogg om interiør og gjenbruk. Her kan man få mange flotte tips. Bloggen hennes har passet 3000 besøkende og feire med en give away. Her kan du lese med om hvordan du blir med

Blogglisten

onsdag 7. juli 2010

forsøk på parkidyll og skjorte og jakke til lillegutt



Siden det var så utrolig fint vær i dag så dro vi til byen for å møte selveste Ellen Propellen. Det er alltid så koselig å møte henne og må jo benytte sjansen nå som hun har fri og før vi reiserpå ferie alle mann. 

Reisefeberen har så absolutt meldt sin ankomst og det tenkes på pakking og diverse "hva må jeg huske ting" hele tiden. I går sydde jeg en tynn skjorte til Aron som han kan ha på seg i Hellas. Den ble riktignok ikke perfekt siden det er første gang jeg har sydd ei skjorte og brukte eget mønster, men pytt pytt, man må jo øve seg. Er i grunn fornøyd jeg og den passa også.


 materiale; bomullskrepp, blanke knapper med sort preg. mønster er eget, str ca 86/92

Jeg har også sydd en fleecejakke med hette til gutten, blir til høsten den da, kanskje til barnehagen. Den er sydd i tynn fleece, kantet med sort skråbånd, og har sydd i en sort litt stor knapp øverst, er ikke helt sikker på hvilke knapper jeg skal bruke ned resten av siden men tar det som det kommer, blir vel noe sort. mønster er fra "børnetøj du selv kan sy" boken.  men gjort om litt etter hvordan jeg ville ha jakken som er litt japanskinspirert. str 2 år
Og ENDELIG har navnebåndene mine kommet så nå skal det merkes og pyntes på de ferdigsydde tingene.)

Vel, vi var som sagt i slottsparken i dag, for det første så hadde vi da en liten gutt som ikke ville sove. Hvordan kan man sove når selveste Ellen er med? Man må selvfølgelig herje med henne og prøve å stjele og utforske alle tingen hennes og da har man IKKE tid til å sove. Selv ikke når Ellen gikk en trilletur rundt slottet. 
I tillegg begynte det å skye over og vi kunne føle noen små regndråper. Hva er det med Ellen, Aron og meg og parker...??? Hver gang vi drar til en park så skyer det over og begynner å regne. Kaldt ble det også så jeg som gikk i shorts begynte faktisk å fryse.. Snakk om norsk sommer a gitt. Vel vi forsøkte oss på parkidyll i allefall. Fikk jo kosa oss for det da. Og Aron stjal jo selvfølgelig showet:) Ikke en dag uten

Det har uansett vært en kjempeflott dag, til tross for en utrolig trøtt gutt på vei hjemover, men han kvikna til da han fikk leke med lekene og alt han ikke får lov å leke med men gjør for det.. Nei, er fortsatt det morsomste ordet i hele verden... kanskje jeg skal begynne å si ja det får du ikke lov til. da blir han nok forvirra da. jæ jæ, det går seg vel til tenker jeg selv om tv kanskej ramler i gulvet sammen med ungen snart og alle dvd på merksnodig vis havner under sofaen og tv seksjonen. og søppela er plasser i skuffer og skap og papiret og pappen er spist opp av en liten goklump. Det er virkelig en hektisk men fantastisk tid nå. Og jeg gleder meg til å ha med meg Aron og samboeren på ferie og bade, sole oss og kose oss. 


trenger vel ikke si noe annet enn "dvd himmel'n" her:)
Blogglisten

tirsdag 6. juli 2010

Fantastisk dag


Ja, dagen har vært så fantastisk, møtet hos hjernekrymperen gikk så bra og jeg føler meg ti kg lettere. Har plutselig masse energi og føle rmeg mye mer levende enn de siste dagene. Herlig. Så jeg og lillegutt har vært masse ute å kosa oss i sola og bare hatt en flott dag. Nå skal det sys. Skal prøve meg på ei skjorte til gutten som han kan bruke i Hellas:) 
Ha en fantastisk tirsdagskveld dere også
Blogglisten

Med ett åpent sinn


er jeg straks klar for å dra til psykologen. Første time hos hun nye i dag. For å være ærlig så gruer jeg meg noe grusomt. Alt er så nytt, alt blir så "satt tilbake". Trodde vel knapt nok jeg skulle begynne på nytt hos en ny psykolog noen sinne. Hvis jeg skulle sluttet hos hun jeg gikk til inntil i sommer så ville det være fordi jeg ikke hadde bruk for det. Men det er kanskje noe godt i det å begynne på nytt igjen. Jeg drar i allefall dit med ett åpent sinn. Før kunne jeg kanskje bestemt meg på forhånd eller etter ett møte at han eller hun liker jeg ikke og ikke villet prate noe særlig med de. Men denne gangen er det mitt valg, jeg vil dit, jeg vil snakke om mine ting så jeg ikke blir tullete, eller det går utover mine nærmeste. Tror alle trenger en time snakke om seg selv terapi. Det er godt å lufte tanker, følelser og meninger. Og i stedet for å få en som sitter å motsier og prøve rå vri alt til positivt eller annerledes så kan man være akkurat den man er, være i akkurat det humøret og formen man er og si og mene akkurat det man vil om seg selv. Noen ganger kan jeg høre meg selv si mange teite og dumme ting, men jeg har lov til det. Det er min time, min terapi, min gjør noe for meg selv time. 
Så av sted bærer det til hjernekrymper'n.. ;)Pass opp her kommer Frk.Ubeleilig...Are you ready to analyze me???
I ettermiddag skal jeg sy litt mer og slappe av sammen med guttungen. Mannen skal på jobb så vi blir alene hjemme i kveld også, men ikke mange dagene til ferie nå. 
Blogglisten

mandag 5. juli 2010

vil det aldri ..?


bli noen regelmessighet på denne forbaska søvnen... Sitter her trøttere enn trøttest. La meg i rett tid i går men 6 timer søvn er uansett for lite kjenner jeg. I dag starta gogutten kl 4!!!!!. Jeg nektet å stå opp da så han lå å småprata, herja og småsøyt fra senga si. Hører han jo godt gjennom babycallen. Men jeg står ikke opp kl 4 altså. Såpass får han lære seg. Tidligst kl 5. Så jeg lå å drøyde den da... Drøyde og drøyde i håp om at han kanskje sovna igjen, men nei da, lydene ble bare flere og flere og høyere og høyere. scream like a girl har virkelig fått ny betydning. Denne gutten kan skrike (rope høyt altså) og det skjærer i ørene. At en liten kropp kan lage så høy og voldsom lyd... hjelpes.
Så det er bare å stå opp. Det hjelper selvfølgelig litt på humøret at det står en smørblid unge oppreist i sprinkelsenga og er så happy for å se et trøtt morratryne. Men det hjelper ikke helt. 

Jeg skjønner ikke hva han skal oppe kl 4-5 etter. Nå er kl 6 og han er stuptrøtt... Men nå får han bare holde ut. Det var han som ville opp. Han sitter å småbøller og småleker... legg merke til at det ikke er helt barnevennlig de than leker med, playstation spill og singstar mikrofoner. Ligger nok noe buzz kontroller oppi der også. Har i grunn gitt opp å flytte de eller nekte han å holde på i skuffa, han hører ikke på meg likevel.. han bare ler hvis jeg blir sint og sier nei. SÅ barneoppdragelsa når ikke inn enda...


jeg sitter som en dass å ser på voice. Går jo knapt nok noe interessant på tv midt på natta nå på sommeren så juhuuu..og været ute står i stil med humøret. overskya og grått... 

Ha en flott start på uken, med eller uten søvn.. 




Minner også om navnekonkurransen min der du kan vinne en "bamsereisestol" (som skal få nytt navn. Les mer her
Blogglisten

søndag 4. juli 2010

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love


Jeg lader også litt opp til Hellas tror jeg. Har fått dilla på denne sangen og blir så godt humør og får så mange gode minner om ferier av den:) Nå blir det riktignok ikke en fylleferie denne gangen men en familieferie. Tror faktisk det blir mye kosligere. Er i grunn mye forandringer akkurat der siden vi ble tre. 

Blogglisten

Alt jeg trengte....


Var rett og slett en bytur med bestevenninna mi Ellen. Etter å ha gått hjemme og ikke hatt energi, lyst ork eller humør til noen ting. Har vært irritabel, sliten og trøtt og hele kroppen har verka. Aner ikke hva som har plaga meg men har vel bare vært sliten da og litt lei kanskje. Man får i grunn dosa si når man har gått hjemme med ungen i 14 mnd. Jeg får i allefall mer enn nok av det nå merker jeg. Han krever mye mer nå en da jeg amma han, bytta bleie og lot han sove. Selvfølgelig en utrolig morsom og koselig tid med mye som skjer, men fattelig slitsomt også. Han har veldig godt av å begynne i barnehage i August. Jeg har også veldig godt av det tror jeg. Kanskje jeg får mere tid til å sy og sosialisere meg da. Jeg kjenner ikke akkurat sååååå mange her vi bor. Og mannen jobber mye kveld og dag og helger om hverandre, så det er vel ikke til å unngå at man blir litt lei hjemmetilværelsen. 
Da er det godt man har gode venner som drar en med ut. Og en mann som mener jeg burde dra ut oftere og finne på no, så jeg dusja, tok på en kjole og sminka meg og den dassen som har vandra rundt her hjemme i flere uker var plutselig borte. Hva litt sminke og andre klær kan gjøre sier jeg bare. It's magic.
Kosa meg masse på byen, skravla, drakk og avviste noen slitsomme mannfolk. (slitsomt men man får jo litt selvtillitt av det for å si det sånn.), sendte en del fyllemeldinger til mannen som hadde lagt seg, drakk litt vann og spiste nattmat og dro tidlig hjem. Var hjemme i 2 tiden så det ble ingen helaften for å si det sånn. Til mitt forsvar så hadde jeg vært oppe siden kl 5.30. Trodde vel jeg skulle være litt dårligere form i dag da jeg ble vekket av en hyper unge kl 8 men formen er overraskende fin, masse vann og en allergipille og en ibux så ble hormonella de vil forvandlet til en turbo vaskekjærring. Nå har jeg rydda, lagt sammen klær, satt på ei vaskemaskin, mata og skifta på ungen, vekket mannen, støvsugd hele leiligheta, satt på oppvaskmaskin og tørka støv. It's magic...  en kveld på byen og humøret er upåklagelig, og slitenheten og utmattelsen og oppgittheten er vaska bort. 
Så min konklusjon, man skal unne seg å ha det gøy å dra ut selv om man kanskje ikke føler for det eller tror man orker. Så blir alt så bra.


ha en energisk og flott søndag. Eller en sløv og daff en om du vil:) Alt er lov. Det er jo søndag.
Blogglisten

konk hos HildeM


HildeM har konkurranse i samarbeid med navnesmokken på blokken sin. Nå kan du vinne navnesmokker til din lille. Alt du trenger å gjøre står på bloggen hennes. Se her
Blogglisten

lørdag 3. juli 2010

sokkeløs og barnesko


Vel, jeg får vel først som fremst bare innrømme at det er føst NÅ jeg skjønner hvorfor det plutselig ligger en barnesko eller en barnesokk midt i veien eller i grøftekanten. Det er ikke fordi folk plutselig mister det eller bare glemmer den der. Det er nok ungen selv som kan noe for akkurat den mystiske sokken eller skoen gitt. 
Jeg har en slik unge. Med en gang han får på seg sokker så river og sliter han i de til de er av og de blir bare kastet rundt i vilden sky og lander på do, på badet, under stellbordet, på veien, i trappa eller ett eller annet merksnodig sted. Før kunne han ha på sokkene en liten stund i allefall eller til han krabba de av seg men nå blir de rivd av nesten før vi rekker å ta de på. Derfor tror jeg vi knapt nok har ett bilde av gutten der han ikke er sokkeløs. Strømpebukse forsøker han også å hale av seg og resultatet blir en skikkelig sagge strømpis. Kult. 


sko er tøffest å leke med.

har ikke begynt på ta av sandal oppgaven enda fordi han er opptatt av å spise mat. 
Mat kan funke som en avledningsmanøver i blant

Og hva sko gjelder så er det akkurat det samme. 
Bare at her bruker han ikke 2 sekunder på å få de av. Han må nemlig jobbe litt mer skoene. De klarer han å få av seg etter å ha dratt opp borrelåsen, rivd litt i skoa og plopp plutselig fått dratt den av og kaster den på veien når vi har kommet halvveis til senteret. Og hvis man ikke passer godt på da så er man fort en av årsaken til en mystisk barnesko ett eller annet sted på veien. Til nå har vi ikke mistet noen sko men det varer nok ikke lenge tenker jeg. Ungen blir nemlig kjappere og mer oppfinnsom etter som dagene går. Så neste gang jeg ser en enslig liten barnesko eller en liten barnesokk så vet jeg hvorfor og jeg tenker; åh de har også en sånn sokke/skohatende unge. 

her går han rundt i sokkelesten etter at skoene har blitt kasta på plena.

Ha en flott sokkeløs eller skoløs dag. Det er godt det er sommer sier nå jeg. 
Blogglisten

fredag 2. juli 2010

Navnekonkurranse



Jepp, jeg kjører liksågodt igang med en konkurranse. Nærmer meg snart 3000 treff rettelse passert 3000 treff...også trenger jeg litt navnehjelp :)

Jeg driver jo å lager disse "bamsereisestolene", som er en utbedring, endring av en kjedelig type sittestol/sack'n seat ( jeg syns de man får kjøpt nå er kjedelige), men liker ikke helt navnet jeg har for tiden. Derfor trenger jeg hjelp til ett fengende navn på de. Er vel noe med at når man holder på med det selv så er det vanskelig å finne ett tøft navn. Kom derfor med forslag og premien er selvfølgelig en "bamsereisestol". vinneren kan velge mellom en rød(som øverste bildet) eller en brun (som avbildet under her.) 



Tips jeg vil helst ha ett norsk navn på de men om det kommer ett fengende engelsk eller engelsknorsk lignende navn så skal jeg ikke kaste det på båten altså. Her er alt lov, men det bør jo ha noe med reisestolen å gjøre.
og vet du ikke hva en bamsereisestol ( som min tante på 40 år som kommenterte under) så er det da en sammenleggbar barnestol i stoff som lett kan pakkes sammen i en pose og tas med over alt og tar liten plass. Den festes på en vanlig stol og barnet sitter trygt der. Anbefalses for barn som kan sitte selv. 

konkurransereglene er som følger:
- kom med ett navnforslag, skriv det i kommentar feltet
- spre ordet, link til konkurransen på bloggen din. (har du ikke blogg så er det ikke noe problem altså, du får delta med navnforslag for det) 
-flere forslag er også lov
-følg gjerne bloggen min men det er ikke noe must i forhold til konken:)

lykke til og jeg håper det kommer mange flotte forslag. Jeg bestemmer over ferien. så jeg setter derfor datoen for konken til 31.juli. Min bedre halvdel vil også være med på å bestemme navnet og godkjenne vinnernavnet.) 

NB: Husk å skrive med navn eller e-mail og ikke bare vær anonym. Da blir det vanskelig for meg å finne ut hvem som eventuelt vinner.. Har en allerede som det bare står anonym på. 

let the fun begin:) 


Blogglisten
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...