fredag 29. april 2011

resultat av giveawayen


Da har vinneren av giveawayen fått premien sin så da kan jeg legge ut hva det ble også. Hilde M som vant ønsket seg noe til den lille gutten sin så da ble det er sommersett i str 1 år. Buksa er sydd i tynt bommulsstoff med ribb i midje og nederst på beina. Siklesmekken er sydd i samme bommullstoff og fleece bak. 
Da håper jeg gutten blir fornøyd og tøff til sommeren eller de varme dagene som er nå.
Blogglisten

torsdag 28. april 2011

what's wrong with me



Vet ikke helt hvor jeg skal begynne men det kan jo hende forklaringen på at jeg ikke føler meg så utrolig god form endelig har kommet for en dag. 
og kanskje grunnen til de to spontanabortene.. Har jo snakka med legen om dette og hun tok derfor masse prøver av meg, derav av hormonnivå. Fikk svar i dag og det kan tyde på at jeg har lavt stoffskifte. Derfor skal jeg nå ta nye blodprøver og utredes for det. Joda... var jo bare det som mangla, er det ikke nok som feiler meg lissom..
Men forklaringen på at jeg så sliten, så trøtt, så deppa, så uttafor, så giddalaus, så var på lyder, har så vondt i kroppen, har problemer med å sove og ikke klarer å stå opp på morgenen, sliter med magen og hud og hår er alle symptomer på lavt stoffskifte. Til og med det å få lett blåmerker. Forklarer det enorme blåmerket jeg har hatt på rompa i 2 uker nå som jeg ikke aner hvordan jeg har fått.. Forstyrrelsene i de verdiene kan også føre til at jeg da har mista to ganger og at vi nå sliter med å få nr 2..
Vet ikke helt hva som skjer videre men bare blodprøver og legen kan bestemme hva dommen blir. 
Noen som har erfaringer eller råd å komme med. Noen som kjenner til dette med lavt stoffskifte og hva som er skummelt eller normalt med det?
Blogglisten

mandag 25. april 2011

Trøndelagstur




Da var vi tilbake etter en fantastisk koselig tur til Trøndelag. Min kjære og jeg fikk litt fri samtidig som gogutten var med. Men vi bodde på hotel og gutten var sammen med mormor og bonustante. Min fantastiske snille familie. Mamma som passer barnebarnet sitt og tante Monica som lar oss komme på besøk, lar bonustantebarnet sove over og ikke minst ordner bleier og ting til oss. Vi blir jo helt skjemt bort. Så jeg føler meg virkelig priviligert her.
Så det er både koselig og vemodig å reise til trøndelag syns jeg. For det første kjempekoselig å se mormor, tanter og venner igjen, derfor utrolig trist å reise hjem og vite at vi er så langt unna. 

Min kjære og jeg bodde på ett kjempefint hotel i byen, alt var stengt siden det var helligdager men vi kosa oss med middag ute, rødvin på rommet og sov ut og slappa av. Så var det påskelunsj hos tante Anita med masse koselige folk og familie. Deretter en tur oppi tyholttårnet etterfulgt av en koselig se-på-norske-talenter-kveld hos Monica.

Tante Monica bare gjør seg til

mamma vil ikke bli tatt bilde av
fått kjeks av mormor

plumpa i gjørma

Tyholttårnet

Aron koser seg med Egons barnemeny

Magnus og jeg dro så på hotellet og neste dag var det tid for å besøke gjengen i Rissa. Der var det påskeeggjakt, bursdagsfeiring og kos. Aron var med og kosa seg masse. Løp rundt på plena, stakk av, kasta stein i vannpytter, var på sklia og herja med disse 4 åringene som vi besøkte. Alle hadde en kjempeflott påske og alle var godslitene. Turen hjem var lang men det var godt å komme hjem til senga og hjemmet. Borte bra men hjemme best. Men også med litt ambivalens. Trøndelag burde vært mye nærmere for å si det sånn.

Nå er det tilbake til striskjorta og havrelefsa. Jeg kjenner påskegodte har lagt seg på rompe og lår så jeg slo til med en joggetur ute i dag. Herlighet det er jo sommertemp ute. Hjelpes. Hva skjer med været. Klager ikke men bare utrolig overraska. Like overraska som da det kom en veldig kald november.
Ha en flott mandag og slutt på påska. 
Blogglisten

torsdag 21. april 2011

Gratulerer Magnus


Gratulerer så mye med 30 årsdagen kjæresten min. I dag har verdens beste mann, pappa og kjæreste bursdag. Vi har jo allerede feiret med en fest før påske, så feiringa i dag blir litt hjemmekos og gjøre akkurat det vil vil dag. Akkurat nå er det trening som står på programmet. 
Håper dagen blir knall kjære. Elsker deg over alt på jord vet du. 
Blogglisten

onsdag 20. april 2011

God Påske

Jeg har tatt på ølbrillene i tillfelle. 

Ønsker dere alle en riktig god påske. Vi skal kose oss sammen den lille familien vi er og også besøke litt slekt og venner. Blir nok ei riktig koselig påske vil jeg tro. Det viktigste er jo å ha de man er glad i rundt seg. Mulig det blir noe påskeegg på lørdag også. Nam nam..
I morra har den beste mannen i verden bursdag. Gratulerer på forskudd med dagen kjæresten min. 30 år er ingen alder og vi har mange fantastiske år å se fram til framover. 
Ha en flott påske, med eller uten bursdag, på fjellet, i byen eller i utlandet. Påske blir det uansett.
Blogglisten

tirsdag 12. april 2011

Hurra for verdens beste gutt


Lille babyen min blir 2 år i dag. Jeg er like forbaua over at det har gått 2 år siden han ble født. Kriminelt fort tida går, snart er han nok komfirmant og godt gift og har flytta ut. Så vi får nye tida mens den er her. 
Det blir rolig feiring med besteforeldrene, blir vel mere barneparty neste år tenker jeg, når han skjønner litt mer. Hadde feiring på søndag også. Og i morra blir det feiring i barnehagen. 
Gratulerer til gogutten min. Du er den herligste i hele verden. Mamma og pappa elsker deg over alt på jord. 
Blogglisten

mandag 11. april 2011

lille gogutten min



Selv om han nå ligger å herjer i senga og ikke vil sove helt enda så er han virkelig verdens herligste. 
Jeg klarer ikke helt å forestille meg at det er to år siden jeg nå ble lagt inn på sykehuset og fødselen var i gang. I morra er det to år siden Aron så dagens lys. Herlighet tida flyr. Burde vært forbudt at det gikk så fort. Vi koser oss virkelig nå. Han går halv plass i barnehage, jeg jobber 60 % og samboern jobber 100%. Ofte blir det alene kvelder der samboern er på jobb eller jeg jobber de dagene han har fri. Så noe romantisk jobbsituasjon er det i grunn ikke. Og med en gullunge som har sovet dårlig på nettene sier det seg selv at søvnbehovet og humøret ikke alltid har vært på topp. Men nå tror jeg alt snur og jeg merker at ting har blitt bedre. Den siste mnd har han sovet bedre. Og i dag fikk han operert inn dren i begge ørene. I tillegg til at det får bort guffa og trykket som tydelig har vært inni ørene hans så håper jeg også at han nå hører litt bedre og derfor klarer å snakke bedre. På den måten får uttrykt seg slik at vi også forstår og ingen blir frustrerte. Vel det er lov å håpe. Jeg har uansett verdens herligste gutt som har vært så tapper og flink i dag. Ikke klaging, ikke sutring og han har vært i strålende form etter vi kom hjem fra sykehuset. Herlighet den guttungen tåler jo alt av smerte og har høy terskel tror jeg. Her har det gått i hundre og han har vært så blid og fornøyd. 
Flinkisen min. 

I morra blir han to år. Jeg fatter det ikke. Hvor er den pittelille gutten min med alle de rare grimasene, smilene og bæsjebleier til oppetter ryggen. Joda han er her, bare i større forpakning. Helt fantastisk. han har humor, han er blid, han er snill, god og omtenksom, han er sta, har temprament og skjønner så mye, sier mange søte ord og finner på så mye rart at det ikke går en dag uten at vi ler og koser oss sammen. Livet med unger er slitsomt, men det er virkelig verdt det. Aron gir meg så mye at jeg aner ikke hvor jeg hadde vært eller hvordan livet hadde vært uten han. Ville aldri bytta ut mammatilværelsen med noe. Samme hvor sliten og lei jeg til tider har vært eller uttrykt. Det er lov å være lei og sliten i blant. men kjærlighet har vi uansett masse av. Og Aron gir meg masse kjærlighet også. 
Han smiler til meg, han ser på meg, han stryker hånda over kinnet mitt, han vil sitte i fanget, han vil bli løfta opp, han vet hvem jeg er selv om han sier pappa til meg for tiden, han ler og prater til meg. Jeg trenger ikke mer. Jeg har han og samboeren min. 
Blogglisten

Nytt smykke


Jeg har mottatt det herlige smykket jeg fikk fra Eva og Englebarna. Vant det gjennom en konkurranse hos Hilde M. Jeg er så fornøyd med det. Har lang lenke på smykket siden jeg syns det var litt stilig. Smykket viser at jeg har en gutt født i april. Elsker det. Tusen takk til Hilde og Eva, jeg var jo så heldig å vinne det på bursdagen min til og med. 

Blogglisten

søndag 10. april 2011

diggilo diggilei


alla tittar på mej her jeg går i mina gylna skor... eller i gyldne er de i grunn ikke, svarte og kule og utrolig gode og gå i. I tillegg skal jeg visstnok trene både legger, rompe og lår mens jeg står og går i de så time will show. Har tatt før bilde og jeg skal tilbake i butikken og ta ett etterbilde om en mnd. Det var en av kriteriene sa selgeren. ;) Noe sier meg at det var et billig triks...


Vel, de er i allefall gode å gå i da. og tøffe syns nå jeg. De heter Reebook easy tone.
Blogglisten

onsdag 6. april 2011

Thomas Toget

Jeg har en liten gutt som snart blir 2 år og vi merker at sprinkelseng begynner å bli litt for lite til han og han må jo lære seg å sove i stor seng snart. Så vi kikker litt på senger og jeg falt jo helt for denne Thomas Toget senga. Tenk så stas det hadde vært for min lille engel og Thomas Toget entusiast

fant denne sengen på denne nettsiden Bildene er også lånt derfra. thomas toget seng. Tenk å få sove i sitt helt eget Thomas Tog a gitt. Skulle vært møbelsnekker jeg, så kunne jeg laget akkurat den senga Aron vil ha og som passer han.
Blogglisten

trøtt og prompehumor..


Sitter litt sånn i halvsvima og klamrer meg til tekoppen. Er så vannvittig trøtt om dagen. Sovner på sofaen på kvelden, går rett til senga og sover videre og er like forbanna trøtt. Ja ja. Må være været tror jeg. Så mye tåke, så tungt og litt regn i sikte. Eller jeg trenger bare mer søvn akkurat nå.

Har nettopp spist frokost og Aron satt her å spiste sammen med meg. Så kjenner jeg den verste lukta ever IGJEN og tenker kunne du ikke gjort deg ferdig da jeg skifta bleie på deg i stad lissom?Hvorfor dele det opp til flere ganger om dagen og hvorfor midt oppi sofaen. Det stinka råttene egg på hele kjøkkenet. Morgenstund har gull i munn ja... Men sjekker bleia så var det bare verdens verste promp. Herlighet, jeg skjønner ikke at en liten gutt kan lage så vannvittig mye lukter, fulle bleier eller rape så sinnsykt høye raper at de vekker naboene... Det herlige er at de bryr seg ikke heller. De har ingen hemninger. Det hender seg at han ler av sine egne lyder da, men flau blir han aldri. Er det ikke fantastisk. Når begynte vi egentlig å bli flau over egne kroppslyder i grunn? Som dere skjønner her er humoren på lavmål og trøttheten desstod større.

Ha en flott dag enten dere er våkene eller trøtte.
Blogglisten

mandag 4. april 2011

vinner av giveaway



Da har jeg trukket vinneren av giveawayen, Det var tre som ville bli med. Vil først takke dere som ville være med i giveawayen. Det var koselig. Skal nok få ordna en ny giveaway igjen snart.



Aron trakk en lapp av de tre som var og nr som stod på lappen var 3 og den som hadde innlegg nr 3 og som stakk av med seieren var Hilde M. Gratulerer så mye. Hilde M har en flott blogg som heter Hilde M- Lykkelig med liten. Hun har vært følger av bloggen min lenge og jeg vant jo en give away hos henne her forrige dagen. Hun skriver om masse interessant, både om barn, produkter som hun har testet, miljø, hobby og hverdagsting. Anbefaler dere å ta en titt innom bloggen hennes. Koselig at hun kunne vinne en gang og ikke bare gi bort masse i giveaway.
Gratulerer. Send meg en mail med hva du ønsker og adressen så skal jeg få laget og sendt gaven til deg.
Blogglisten

lørdag 2. april 2011

hæppetihæpp

klar for jobb, he he

for meg, he he..
Har hatt en fantastisk start på dagen, ble vekket av den herlige lille gutten vår som heldigvis er bedre i foten sin. I går klarte han ikke tråkke ned på foten sin og jeg var litt redd for at vi måtte tilbringe dagen på legevakta. Men han har nok bare slått den litt.

I dag skal jeg jobbe litt ekstra, blir koselig det også for det er så mye liv og alle er så glade og fornøyde på lørdager. Det er jo helg:) Været kunne vært bedre men det vil si kanskje flere som shopper. yeeeaj..

Jeg står opp spiser frokost sammen med gogutten og plutselig renner den ene meldingen etter den andre inn. Trodde ikke det var så stas å bli 29. Mange som husker meg og det varmer meg virkelig.

I tillegg var jeg så heldig å vinne smykke hos Hilde M. Jeg er heldig jeg. Utrolig flotte giveaways den dama har. Sjekk ut bloggen hennes. Utrolig flott, mange stilige giveaways, mange tester av produkter og hun lager også mye fint selv.
Jeg vil få minne om min egen bursdagsgive away. Det er fortsatt mulighet til å bli med. Les mere om giveawayen her.

Siden jeg skal feire med gode venner i kveld så vil jeg utsette fristen for giveawayen og dere har ut dagen. Jeg trekker en vinner i morgen på dagen. Så bli med bli med. 
Aron feirer på denne måten


Ha en flott dag alle sammen
Blogglisten
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...