tirsdag 14. juni 2011

Flytteplaner???


Igjen må jeg dessverre skuffe noen og si at. Nei, vi skal nok ikke flytte til Trondheim. Nå bor jo besteforeldrene til Aron og mesteparten av familiene våre her i Oslo og Hurum så vi blir nok boende i Oslo området gitt. Planene er jo å flytte til en større leilighet etter hvert, men akkurat det har vi ikke tenkt på akkurat med det første. Vi koser oss og trives i leiligheta vår her.

I dag ble det en litt kort jobbdag da barnehagen plutselig ringte og fortalte at Aron var syk. Kom derfor å hentet en feberfull og pjusk gutt. Han er tapper da. Sier ikke stort men ble glad da han fikk kjeks og juiceboks. Skal ikke mere til for å glede gogutten. Vet ikke helt hva som feiler han men han har noen røde prikker på øvre del av ryggen i tillegg til 39,6 i feber og stygg hoste. Noen som snakka om den 5 barnesykdommen eller noe lignende. Vi får bare følge med og se an hva som skjer til i morra. 

Men vi blir i allefall boende her. I allefall noen år til. Også håper vi gogutten blir frisk snart. Snart skal vi på feire og kose oss på hytta også så han må blir frisk til det:)
Blogglisten

2 kommentarer:

  1. Bajs =(
    Hadde nesten håpet det ble årntli trønder av dæ nooo ;D
    Menmen, venter i spenning på om eg tror rett =P

    SvarSlett
  2. he he, dessverre. Får heller komme til Trøndelag på ferie:) Ja du e vel speint no

    SvarSlett

tusen takk for kommentarer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...