tirsdag 23. februar 2010

snille guttene.


Snille guttene mine som er så fantastiske og herlige. Min kjære samboer som gjør alt for at jeg skal ha det bra, er forståelsesfull og tålmodig og den skjønne gutten vår som har sovet litt bedre på natta nå og dermed får litt mer uthvilte foreldre og bare er blid og fornøyd. Alle er happy.
Han sov faktisk 10 timer i strekk forrige natta, fikk ei flaske melk og sov videre til 7.30. i natt sov han 8,5 time fikk komme i senga vår, fikk smokken og sov videre til kl 7.30. Dette liker vi. Bare krysser fingre og tær for at det fortsetter.
Hadde en kjempekoselig helg sammen med min kjære. Han hadde ordnet barnevakt til Aron, hotellrom og vi skulle bare kose oss og være kjærester. Og vi hadde det så flott. Fikk sovet ut, dratt på byen og møtt venner og slekt også. 
Medisinereing av Aron er heldigvis over for denne gang, han er mye bedre i pusten, halsen og ørene virker det som, så vi har fått lønn for strevet. Han har faktisk blitt enda blidere og fornøyd enn før, noe jeg trodde var umulig å toppe. men han er storblid og helt turbo. Kan vel kanskje være noe med at han klarer å sette seg opp nå og krabbe og det er han jo utrolig stolt over. Det er så gøy å se hvor flink han er og hvor stolt han er over seg selv og det han mestrer.  skjønne gutten. i tillegg er han jo en kosegris. elsker å være i fanget og kose og ligge tett inntil oss på natta. Men etter han har begynt å klare å krabe og sitte så vil han fortere ned på gulvet å øve seg på sine kunster naturligvis. 
Det er rart hvor lite som skal til før man har mer energi og overskudd. Litt mer søvn så er man i rute igjen. 
Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

tusen takk for kommentarer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...