mandag 15. mars 2010

Ingen dag er lik


Det er akkurat som om ungen har ligget på ladning hele natta og pønsket ut nye bøllestreker og fanterier han kan gjøre. 
I natt våkna han kl 00.30 og holdt på til kl 2.30. Prøvde å bare legge han i senga og la han ligge der igjen. Han hylgrein da vi gikk ut men hvis vi var der inne så herja han vilt i senga. Til slutt roa han seg hvis vi strøyk han over panna og kosa med han. Men må han bruke 2 timer på å finne ut at han skal sove videre da? Mulig han var litt tørst. fikk derfor vann som tydeligvis var godkjent. Han får ikke melk eller noe annet enn vann og smokk på natta nå. Det er heldigvis godkjent men herje det skal han. Heldigvis sovna han til slutt til tross for at han var ekstremt var på alle slags lyder og bare vi gikk ut av rommet så sensa han det. Utrolig for en radar på den ungen. Men til slutt sovna han og jeg lista meg ut fra rommet og fikk lønn for strevet ved at han våkna kl 7.30. vel og merke med en solid bæsjebleie som forpesta hele rommet men likevel halv 8 . juhuuu. 
Men så hva det den oppladninga på natta. I dag har han vært helt turbo allerede og kl er så vidt passert 10. Han er over alt, klår på absolutt alt og bøller og er den rampen. Drar i tv, dunker på tv skrur på panelovnene (de er nå skrudd helt av men likevel skal han pelle på de) åpner skuffer og skap, prøver å ta tak i ting på bordet, flytter på stoler, prøver å flytte på bordet, klesstativet og herregud ja alt som kan røres på og han får tak i skal utforskes. Er helt utslitt allerede. Hvor er lekegrinda når man trenger den. åh som jeg angrer på at vi ikke har lekegrind nå. men den hadde jo tatt opp hele stua. 
Vel konklusjonen er at nå er han så stor gutt at vi har sendt han på rommet sitt så får han herje og leke med alle leker og ting som er der. For der er det ingen ting annet enn lekene han kan ødelegge. Så Aron ble sendt på rommet i en alder av 11 mnd.  Haken nå er bare at han syns det var kjempemorsomt. Ja ja, vi hører han bråker og herjer i allefall. Derfor skal vi snart kle på oss og ut å trille. Da sitter han i allefall i ro. 
Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

tusen takk for kommentarer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...