søndag 5. september 2010

Puppesirkus....


Nei, snakker ikke om amming, barn eller porno for den saks skyld. 
Saken er den at jeg var på cirkus xiante og så Burlesque cabaret med Pain solution og Fleschoticas i Torshov parken i går. Jeg visste i grunn ikke hva jeg skulle på og det var nok like greit. Klarer ikke helt å forklare det heller. men det er jo et slags show med litt innslag av akrobatik og litt pain.
Men jeg skal være ærlig. Dette var ikke noe jeg vil skryte av, syns faktisk det var mildt sagt lavmål og amatørmessig.
Noen positive innslag fantes jo. Gjesteartist Max Normal pressa kroppen sin gjennom en stålkleshenger, og Haave i Pain solution hamra en spiker i nesa, stod på skarpe kniver og slukka litt flammer med munnen. Diego viste litt hva han kunne i  Tissue (vikler deg inn i et langt tørkle som henger fra taket.)
Ellers var det ett par timer med dårlig tull syns jeg. 
Noe morsomt var det at hun vi drakk ut ble tatt opp på scenen. Men jeg må si at hun gjorde en bedre figur og underholdte bedre der enn de som var med i showet. 

Kanskje hadde jeg syns det var bedre om jeg var full eller kanskje det bare er jeg som ikke skjønte tegninga. Joda, gutta syns sikkert det var morsomt og pirrende at disse to fagre damene kledde av seg til truse og brystvortebeskyttere i alle nr men for meg ble det bare teit. Greit du kan å trippe eller kle av deg og disse litt med kroppen din, men trenger du å strippe i 5 nummer til ende da? Vi har sett det en gang, det holder. Vil jeg se stripping kan jeg heller dra på en strippebar. I tillegg sleit det skikkelig med knapper og klesplagg så det ble bare kleint. De glimta til med litt magedans på slutten, så hvorfor ikke gjøre mer av det når man faktisk da viser at man kan noe enn å tulle bort en time på å prøve å få samtlige mannlige publikum i salen til å sitte der med benner'n?
De var ikke bedre disse mannfolka på scenen heller. Det var da klesplagg som falt der også for hver akt. Men det var da stort sett det de brukte tiden på, å prøve å kle av seg kostymene, Diego var vel den eneste som kunne skryte på seg en bra kropp. Så jeg var ikke akkurat overbegeistra over å se en mann med masse arr og sår og tattoveringer halvnaken og på slutten helt i netton eller en smådvask britisk fyr i bestefartruse som smøre seg inn i babyolje for så å presse seg inn i en enorm ballong som da på slutten sprekker. Jeg lot meg absolutt ikke imponere og jeg merket at siden alt var så uinteressant så glemte jeg nesten å følge med på det som faktisk var bra. Ble nesten provosert og det var like før jeg bare reiste meg og gikk. For det skjedde knapt nok noe action eller morsomt i det sirkusteltet. vel det var så dårlig at det ble litt komisk. Men bare litt altså.
Nei, terningkast 1 fra meg i såfall. Men om noen vil se stripping, pupper, dissende mager, romper, lår og litt akrobatikk og litt smerte i torshovparken så går nok forestillingen enda. God fornøyelse.
Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

tusen takk for kommentarer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...