torsdag 23. september 2010

Skal?.... skal ikke??



Må si jeg er litt usikker nå altså. vet ikke hvor stor markedet er for ett såkalt hjemmeshoppingtilbud. Det er snakk om et homeparty med klær både for voksne og barn pluss litt tilbehør..
Jeg har luska litt på Lingon og Blåbär som er ett svenskt firma med noen få selgere i Norge. Litt usikker på hvordan man går fram enda men fikk litt info i posten i dag. Må jo ha startkapital og sånt og booke 5 visninger innen man får startpakka. Det er snakk om høstkolleksjon nå i første omgang men det kommer så en sommerkolleksjon. 

Så hvordan er stemning for såkalt komme hjem til venninner eller venninnens venninne, kollega, familie, bekjente for å få lett servering og se på klær og shoppe i ro og mak? Er det noe som vil slå an? Er det fortsatt i vinden? Interessant. Vil dere komme på det? I såfall ville dere kommet på en slik sammenkomst om jeg stelte i stand det? Det er jo litt å satse på det og risikere men også en del å tjene på det som en bijobb. 
Så Skal? Skal ikke?. Må lese litt mer igjennom det først men vil vite om dere hadde kommet på noe slikt. Dere kan lese mer om Lingon og blåbär og dømme selv. De har masse lekre rimelige klær i allefall. 
Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

tusen takk for kommentarer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...